Κάτω τα χέρια από τη συλλογική οργάνωση και τους αγώνες μας!

FacebookTwitterGoogle+Share

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,  

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στο επιχειρησιακό Σωματείο εργαζομένων στο ξενοδοχείο Novotel, το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπο με απαράδεκτες μεθοδεύσεις της εργοδοσίας και στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας, με τους οποίους παλεύουμε μαζί, από την ίδρυση του, εδώ και 20 χρόνια, για τα δικαιώματα μας και έχουμε δώσει μαζί εμβληματικούς αγώνες. 

Κάθε προσπάθεια φίμωσης του ταξικού εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος, κάθε επιχείρηση απαξίωσης της συλλογικής μας δράσης και κάθε παρέμβαση στη λειτουργία μας, από την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις της, θα πέφτει στο κενό και θα μας βρίσκουν όλους ενωμένους και αποφασισμένους απέναντι τους. 

Τα δικαιώματα μας δεν μας χαρίστηκαν, κερδήθηκαν με αγώνες και θυσίες και δεν τους τα παραδίνουμε! 

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με διάφορες μεθοδεύσεις θα εργαλειοποιήσουν το ΓΕ.ΜΗ.Σ.Ο.Ε. που προβλέπει ο άθλιος αντεργατικός και αντισυνδικαλιστικός νόμος Χατζηδάκη και θα μας κάνουν να λειτουργούμε ως ηλεκτρονικές καρικατούρες, με τα μητρώα μας στα χέρια των εργοδοτικών ενώσεων, ακόμα και σε μεμονωμένους εργοδότες, με τους εργαζόμενους δηλαδή φακελωμένους.  

Δεν τρομοκρατούμαστε – δεν υποκύπτουμε σε τέτοιες πιέσεις – δεν δεχόμαστε καμία υπόδειξη για το πώς θα λειτουργήσουν τα σωματεία μας !  

Έχουμε αρνηθεί από την πρώτη στιγμή να εφαρμόσουμε όλες τις αντεργατικές και αντισυνδικαλιστικές ρυθμίσεις, με τις οποίες επιδιώκουν να βάλουν ταφόπλακα στις συλλογικές διεκδικήσεις και την οργανωμένη πάλη.  

Δεν λογοδοτούμε στην εργοδοσία, ούτε στις κυβερνήσεις της!

Λογοδοτούμε στα μέλη μας, στους εργαζόμενους και από αυτούς έχουμε την νομιμοποίηση για τη λειτουργία και τη δράση μας !  

Δεν κάνουμε βήμα πίσω – μαζικοποιούμε το Συνδικάτο και τα επιχειρησιακά σωματεία μας – κλιμακώνουμε τους αγώνες μας  

Στις 17 Απρίλη απεργούμε!  Απέναντι στα κέρδη τους προτάσσουμε τα δικαιώματα μας! 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ